Вест

Belgrade Youth Fair 2021

У Србији ће се 22. и 23. априла, и ове године у интерактивном онлине формату, одржати седми по реду Belgrade Youth Fair 2021, највећи каријерни догађај у региону, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним послодавцима и тако себи обезбеде праксу или запослење, али и стекну многобројна знања за која ће добити бесплатан сертификат. Програм ће трајати од 10 до 17 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.

Циљ ове манифестације јесте повезивање младих са послодавцима, компанијама и институцијама, као и пружање прилике да, у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација, прошире своја знања из различитих сфера, али и да се упознају са начином функционисања најуспешнијих компанија у региону и чују како изгледа бити део таквог тима.

Неке од тема конференцијског дела пројекта која ће држати највећи стручњаци из компанија учесница ће бити:

·       Како тражити посао и како се припремити за интервју;

·       Како изабрати правог послодавца за себе;

·       Каријерни пут успешних људи;

·       Како пронаћи идеалан посао;

·       Маркетинг и HR трендови, бизнис, информационе технологије.

Студенти и дипломци, као и сви остали који траже нови посао, већ сада могу да шаљу своје радне биографије за праксу/посао путем сајта  www.youthfair.rs/prijavi-se/а оне ће свим компанијама које учествују на сајму бити прослеђене и доступне до краја године.

 

alt text