проф. др Јованка Лаличић-Петронијевић
Редовни професор
Катедра за технологију ратарских производа
| 441-3299 | |
| Научна област | Наука о преради ратарских сировина |
|---|---|
| Датум избора | 11. јул 2023. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour
M. Jovanović, M. Petrović, J. Miočinović, S. Zlatanović, J. Laličić-Petronijević, D. Mitić-Ćulafić, S. Gorjanović, Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour, Foods, Vol. 9, No. 6, pp. 763 - 776, 2020
| Аутори | Марина Јовановић, Марија Петровић, Јелена Миочиновић, Снежана Златановић, Јованка Лаличић-Петронијевић, Драгана Митић-Ћулафић и Станислава Горјановић |
|---|---|
| Година | 2020 |
| DOI | https://doi.org/10.3390/foods9060763 |
| Часопис | Foods |
| Волумен | 9 |
| Број | 6 |
| Страна од | 763 |
| Страна до | 776 |
Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM® and Bifidobacteruim lactis HN019 and their impact on sensory and rheological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days
J. Laličić-Petronijević, J. Popov-Raljić, D. Obradović, Z. Radulović, D. Paunović, M. Petrušić, L. Pezo, Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM® and Bifidobacteruim lactis HN019 and their impact on sensory and rheological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, pp. 541 - 550, 2015
| Аутори | Јованка Лаличић-Петронијевић, Jovanka Popov-Raljić, Dragojlo Obradović, Зорица Радуловић, Dušanka Paunović, Милица Мирковић и Lato Pezo |
|---|---|
| Година | 2015 |
| Часопис | JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS |
| Страна од | 541 |
| Страна до | 550 |
