Студијски програм: ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Модул: МИКРОБИОЛОГИЈА ХРАНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
| I семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| М-МХ-20-СПИ | Сировине у прехрамбеној индустрији | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| М-МХ-20-ТПХ | Технолошки поступци производње хране | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| М-МХ-20-ММХ | Методе у микробиологији хране | 3 | 0 | 0 | 3 | 0 | 6 |
| Изборни блок 1 | |||||||
| М-МХ-20-БЗЖС | Биотехнологија у заштити животне средине | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| М-МХ-20-МСАХ | Методе сензорне анализе хране | ||||||
| М-МХ-20-ФМАХ | Физичке методе анализе хране | ||||||
| М-МХ-20-БХИ | Биохемија хране и исхране | ||||||
| М-МХ-20-СП | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 6 |
| УКУПНО: | 11 | 6 | 0 | 3 | 6 | 30 | |
| II семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Изборни блок 2 | |||||||
| М-МХ-20-ИМИК | Индустријска микробиологија | 6 | 0 | 4 | 4 | 0 | 14 |
| М-МХ-20-ПМХ | Патогени микроорганизми у храни | ||||||
| М-МХ-20-ПФХ | Пробиотици у производњи функционалне хране | ||||||
| М-МХ-20-БММ | Примена биоактивних материја микробиолошког порекла | ||||||
| М-МХ-20-ЕМИК | Еколошка микробиологија | ||||||
| М-МХ-20-ПМЖС | Патогени микроорганизми у животној средини | ||||||
| М-МХ-20-МТОВ | Микробиолошки третман отпадних вода | ||||||
| М-МХ-20-БАО | Биоконверзија агроиндустријског отпада | ||||||
| Мастер рад – истраживање | 0 | 0 | 0 | 8 | 0 | 8 | |
| Мастер рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | 8 | |
| УКУПНО: | 6 | 0 | 4 | 12 | 8 | 30 | |
Напомена: Студент бира и полаже један предмет из изборног блока 1 и два предмета из изборног блока 2.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад
