Навигација

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ЈЕСЕЊИ ЦИКЛУС ОНЛАЈН КУРСА „ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ”

Студентске

Позивају се студенти завршних година да у похађају онлајн курс „Вештине управљања каријером”, који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду.

Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању на тржиште рада.

Уколико се приближавате крају својих студија и нисте сигурни шта даље, без панике – упишите курс „Вештине управљања каријером”.

Овај курс је идеална прилика да:

  • истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада;
  • размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план;
  • примените различите методе и стратегије тражења посла;
  • научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада;
  • саставите квалитетну пријаву за посао - радну биографију и мотивационо писмо;
  • и научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу.

 

Курс ће бити одржан од у периоду од 4. септембра до 9. новембра 2023. на Moodle платформи Универзитета у Београду.

Студенти могу самостално да пролазе кроз садржај и да у време кад им највише одговара раде на задацима у оквиру повезаних тематских целина на недељном нивоу.

У периоду трајања курса, полазници имају приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером.

Подршка и повратна информација водитеља курса је планирана и кроз онлајн консултације и онлајн састанке, а у завршници курса планирано је окупљање учесника у Ректорату, реализација једне радионице и упознавање полазника са представницима одабраних компанија са којима се реализује дугогодишња сарадња. 

Пријавите се попуњавањем кратког регистрационог формулара (линк: https://forms.gle/GXxEf6je3z2PP4LT8).

Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет...), неопходно је да пошаљете и свој тренутни CV на чијем усавршавању ћете радити током курса.

Рок за слање пријаве је 4.септембар 2023. до 8 сати ујутру.

Сличне вести