Студијски програм: Прехрамбена технологија
Модул: Хемија хране
| I семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| C-ХХ-20-ККЛ | Контрола квалитета у лабораторији | 2 | 2 | 0 | 2 | 0 | 8 |
| C-ХХ-20-ХХ | Хемија хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
| C-ХХ-20-ВКБХ | Виши курс биохемије хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
| C-ХХ-20-СР1 | Специјалистички рад - истраживање | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 8 |
| УКУПНО: | 6 | 4 | 2 | 8 | 0 | 30 | |
| II семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| C-ХХ-20-АМХ | Аналитичке методе у микробиологији хране | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 7 |
| Изборни блок 1 | |||||||
| C-ХХ-20-ВИТА | Витамини и антиоксиданси у храни | 4 | 0 | 0 | 6 | 0 | 12 |
| C-ХХ-20-ППБ | Протеини и протеински производи биљног порекла | ||||||
| C-ХХ-20-ЕМОД | Ензимске модификације у прехрамбеној технологији | ||||||
| C-ХХ-20-СБМ | Секундарни биљни метаболити као биолошки активна једињења | ||||||
| C-ХХ-20-ХКОН | Хемијска контаминација хране | ||||||
| C-ХХ-20-ТМАХ | Термалне методе анализе хране | ||||||
| C-ХХ-20-СПХР | Спектроскопске и хроматографске методе у аналитици хране | ||||||
| C-ХХ-20-ХАВ | Хемијска анализа воде | ||||||
| C-ХХ-20-СПР | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 3 |
| Специјалистички рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 8 | |
| УКУПНО: | 6 | 1 | 1 | 12 | 10 | 30 | |
Напомена: Студент бира и полаже два предмета из изборног блока 1.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад
