Studijski program: Prehrambena tehnologija
Modul: Hemija hrane
I semestar | |||||||
Šifra | Naziv predmeta | Fond časova | ESPB | ||||
P | V | DON | IR | OSTALO | |||
C-HH-20-KKL | Kontrola kvaliteta u laboratoriji | 2 | 2 | 0 | 2 | 0 | 8 |
C-HH-20-HH | Hemija hrane | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
C-HH-20-VKBH | Viši kurs biohemije hrane | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
C-HH-20-SR1 | Specijalistički rad - istraživanje | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 8 |
UKUPNO: | 6 | 4 | 2 | 8 | 0 | 30 | |
II semestar | |||||||
Šifra | Naziv predmeta | Fond časova | ESPB | ||||
P | V | DON | IR | OSTALO | |||
C-HH-20-AMH | Analitičke metode u mikrobiologiji hrane | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 7 |
Izborni blok 1 | |||||||
C-HH-20-VITA | Vitamini i antioksidansi u hrani | 4 | 0 | 0 | 6 | 0 | 12 |
C-HH-20-PPB | Proteini i proteinski proizvodi biljnog porekla | ||||||
C-HH-20-EMOD | Enzimske modifikacije u prehrambenoj tehnologiji | ||||||
C-HH-20-SBM | Sekundarni biljni metaboliti kao biološki aktivna jedinjenja | ||||||
C-HH-20-HKON | Hemijska kontaminacija hrane | ||||||
C-HH-20-TMAH | Termalne metode analize hrane | ||||||
C-HH-20-SPHR | Spektroskopske i hromatografske metode u analitici hrane | ||||||
C-HH-20-HAV | Hemijska analiza vode | ||||||
C-HH-20-SPR | Stručna praksa | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 3 |
Specijalistički rad – izrada i odbrana | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 8 | |
UKUPNO: | 6 | 1 | 1 | 12 | 10 | 30 |
Napomena: Student bira i polaže dva predmeta iz izbornog bloka 1.
P Predavanja
V Vežbe
DON Drugi oblici nastave
IR Istraživački rad