Навигација

проф. др Драган Радивојевић

Редовни професор
Катедра за воћарство
441-3382
Научна областОпште воћарство
Датум избора 18. новембар 2020.

Предмети

О-ВВ-20-БЕВО - Биологија и екологија воћака
О-ФМ-20-ВОЋ - Воћарство
О-ХК-20-ОВОЋ - Опште воћарство
М-ВО-20-МР1 - Мастер рад 1
М-ВО-20-ПОВ - Пројектовање воћњака
Д-ВВ-20-БВО - Биологија воћака
Д-ВВ-20-ЕКВ - Екофизиологија воћака
Д-ВВ-20-МИВО - Методе истраживања у воћарству
Д-ВВ-20-ПОТЕ - Помотехнологија
Д-ВВ-20-РВО - Регулатори растења у воћарству
Д-РА-20-БВО - Биологија воћака
О-ВВ-14-БЕВО-13 - Биологија и екологија воћака
О-ФМ-14-ВОВИ-13 - Воћарство и виноградарство
О-ХК-14-ОВОЋ - Опште воћарство
М-ВВ-14-ПВО - Пројектовање воћњака
М-ВВ-14-ПСВ - Производња садница воћака
М-ХК-14-ПСВ - Производња садница воћака
Д-ВВ-14-БВО-13 - Биологија воћака
Д-ВВ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ВВ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ВВ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ВВ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ВВ-14-ЕКВ-13 - Екофизиологија воћака
Д-ВВ-14-МИВ-08 - Методе истраживања у воћарству и виноградарству
Д-ВВ-14-ПОТЕ - Помотехнологија
Д-ВВ-14-РВО-13 - Регулатори раста у воћарству
Д-ВВ-14-СИР1 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ВВ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ВВ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ВВ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-РА-14-БВО-13 - Биологија воћака

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Comparison of metamitron efficiency for postbloom thinning of young ‘Gala’ and ‘Golden Delicious’ apple trees

D. Radivojević, J. Milivojević, M. Pavlović, M. Stopar, Comparison of metamitron efficiency for postbloom thinning of young ‘Gala’ and ‘Golden Delicious’ apple trees, TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, No. 44, pp. 83 - 94, Feb, 2020

АуториДраган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Miloš Pavlović и Matej Stopar
Година2020
DOI10.3906/tar-1902-22
ЧасописTURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
Број44
Страна од83
Страна до94

Does plant growth and yield affected by Prohexadione Ca cause changes in chemical fruit composition of 'Loch Ness' and 'Triple Crown' blackberries?

J. Milivojević, D. Radivojević, J. Dragišić Maksimović, R. Veberič, M. Mikulič Petkovšek, Does plant growth and yield affected by Prohexadione Ca cause changes in chemical fruit composition of 'Loch Ness' and 'Triple Crown' blackberries?, EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE, Vol. 82, No. 4, pp. 190 - 197, 2017

АуториЈасминка Миливојевић, Драган Радивојевић, Jelena Dragišić Maksimović, Robert Veberič и Maja Mikulič Petkovšek
Година2017
DOI10.17660/eJHS.2017/82.4.4
ЧасописEUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE
Волумен82
Број4
Страна од190
Страна до197

Does microclimate under grey colored hail protection net affect biological and nutritional properties of 'Duke' highbush blueberry (V. corymbosum L.)?

J. Milivojević, D. Radivojević, M. Ruml, D. Milena, J. Dragišić Maksimović, Does microclimate under grey colored hail protection net affect biological and nutritional properties of 'Duke' highbush blueberry (V. corymbosum L.)?, FRUITS, Vol. 71, No. 3, pp. 161 - 170, 2016

АуториЈасминка Миливојевић, Драган Радивојевић, Мирјана Румл, Dimitrijević Milena и Jelena Dragišić Maksimović
Година2016
DOI10.1051/fruits/2016004
ЧасописFRUITS
Волумен71
Број3
Страна од161
Страна до170

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

АуториНикола Томић, Драган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић и Нада Шмигић
Година2016
ЧасописPOSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Број112
Страна од233
Страна до244

A comparison of major taste- and health-related compounds of Vaccinium berries

J. Milivojević, V. Maksimović, J. Dragišić Maksimović, Д. Радивојевић, M. Poledica, S. Ercisli, A comparison of major taste- and health-related compounds of Vaccinium berries, TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY, Vol. 36, pp. 738 - 745, 2012

АуториЈасминка Миливојевић, Vuk Maksimović, Jelena Dragišić Maksimović, Драган Радивојевић, Milena Poledica и Sezai Ercisli
Година2012
DOI10.3906/biy-1206-39
ЧасописTURKISH JOURNAL OF BIOLOGY
Волумен36
Страна од738
Страна до745

Радови у часописима ван SCI листе

Changes in quality characterstics of fresh blueberries: Combined effect of cultivar and storage conditions

J. Dragišić Maksimović, J. Milivojević, I. Djekic, D. Radivojević, R. Veberič, M. Mikulič Petkovšek, Changes in quality characterstics of fresh blueberries: Combined effect of cultivar and storage conditions, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, No. 111, pp. 104597 - 104597, 2022

АуториJelena Dragišić Maksimović, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић, Драган Радивојевић, Robert Veberič и Maja Mikulič Petkovšek
Година2022
DOI10.1016/j.jfca.2022.104597
ЧасописJOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Број111
Страна од104597
Страна до104597

VARIATION IN HEALTH PROMOTING COMPOUNDS OF BLUEBERRY FRUIT ASSOCIATED WITH DIFFERENT NUTRIENT MANAGEMENT PRACTICES IN A SOILLESS GROWING SYSTEM

J. Milivojević, D. Radivojević, V. Maksimović, J. Dragišić Maksimović, VARIATION IN HEALTH PROMOTING COMPOUNDS OF BLUEBERRY FRUIT ASSOCIATED WITH DIFFERENT NUTRIENT MANAGEMENT PRACTICES IN A SOILLESS GROWING SYSTEM, Journal of Agricultural Sciences, Vol. 65, No. 2, pp. 175 - 185, 2020

АуториЈасминка Миливојевић, Драган Радивојевић, Vuk Maksimović и Jelena Dragišić Maksimović
Година2020
DOI10.2298.JAS2002175M
ЧасописJournal of Agricultural Sciences
Волумен65
Број2
Страна од175
Страна до185

Quality perception throughout the apple fruit chain

I. Djekic, D. Radivojević, J. Milivojević, Quality perception throughout the apple fruit chain, Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 13, No. 4, pp. 3106 - 3118, 2019

АуториИлија Ђекић, Драган Радивојевић и Јасминка Миливојевић
Година2019
DOI10.1007/s11694-019-00233-1
ЧасописJournal of Food Measurement and Characterization
Волумен13
Број4
Страна од3106
Страна до3118