Навигација

проф. др Јасминка Миливојевић

Редовни професор
Катедра за воћарство
441-3319lok.3319
Термини испитаJanuarski rok: 01. i 08. februar 2024. godine; Februarski rok: 13. i 20. februar 2024.; April: 26.04..2024.; Jun: 19. i 26.06.2024.; Jul: 05. i 12.07.2024.; Septembar: 06. i 13.09.2024.
Научна областПосебно воћарство
Датум избора 15. мај 2019.

Предмети

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Comparison of metamitron efficiency for postbloom thinning of young ‘Gala’ and ‘Golden Delicious’ apple trees

D. Radivojević, J. Milivojević, M. Pavlović, M. Stopar, Comparison of metamitron efficiency for postbloom thinning of young ‘Gala’ and ‘Golden Delicious’ apple trees, TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, No. 44, pp. 83 - 94, Feb, 2020

АуториДраган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Miloš Pavlović и Matej Stopar
Година2020
DOI10.3906/tar-1902-22
ЧасописTURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
Број44
Страна од83
Страна до94

Does plant growth and yield affected by Prohexadione Ca cause changes in chemical fruit composition of 'Loch Ness' and 'Triple Crown' blackberries?

J. Milivojević, D. Radivojević, J. Dragišić Maksimović, R. Veberič, M. Mikulič Petkovšek, Does plant growth and yield affected by Prohexadione Ca cause changes in chemical fruit composition of 'Loch Ness' and 'Triple Crown' blackberries?, EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE, Vol. 82, No. 4, pp. 190 - 197, 2017

АуториЈасминка Миливојевић, Драган Радивојевић, Jelena Dragišić Maksimović, Robert Veberič и Maja Mikulič Petkovšek
Година2017
DOI10.17660/eJHS.2017/82.4.4
ЧасописEUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE
Волумен82
Број4
Страна од190
Страна до197

Does microclimate under grey colored hail protection net affect biological and nutritional properties of 'Duke' highbush blueberry (V. corymbosum L.)?

J. Milivojević, D. Radivojević, M. Ruml, D. Milena, J. Dragišić Maksimović, Does microclimate under grey colored hail protection net affect biological and nutritional properties of 'Duke' highbush blueberry (V. corymbosum L.)?, FRUITS, Vol. 71, No. 3, pp. 161 - 170, 2016

АуториЈасминка Миливојевић, Драган Радивојевић, Мирјана Румл, Dimitrijević Milena и Jelena Dragišić Maksimović
Година2016
DOI10.1051/fruits/2016004
ЧасописFRUITS
Волумен71
Број3
Страна од161
Страна до170

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

АуториНикола Томић, Драган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић и Нада Шмигић
Година2016
ЧасописPOSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Број112
Страна од233
Страна до244

Profiling antioxidant activity of two primocane fruiting red raspberry cultivars (Autumn bliss and Polka)

J. Dragišić Maksimović, J. Milivojević, M. Poledica, M. Nikolić, V. Maksimović, Profiling antioxidant activity of two primocane fruiting red raspberry cultivars (Autumn bliss and Polka), JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, Vol. 31, pp. 173 - 179, 2013

АуториJelena Dragišić Maksimović, Јасминка Миливојевић, Milena Poledica, Mihailo Nikolić и Vuk Maksimović
Година2013
DOI10.1016/j.jfca.2013.05.008
ЧасописJOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Волумен31
Страна од173
Страна до179

A comparison of major taste- and health-related compounds of Vaccinium berries

J. Milivojević, V. Maksimović, J. Dragišić Maksimović, Д. Радивојевић, M. Poledica, S. Ercisli, A comparison of major taste- and health-related compounds of Vaccinium berries, TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY, Vol. 36, pp. 738 - 745, 2012

АуториЈасминка Миливојевић, Vuk Maksimović, Jelena Dragišić Maksimović, Драган Радивојевић, Milena Poledica и Sezai Ercisli
Година2012
DOI10.3906/biy-1206-39
ЧасописTURKISH JOURNAL OF BIOLOGY
Волумен36
Страна од738
Страна до745

The Influence of Early Yield on the Accumulation of Major Taste and Health-Related Compounds in Black and Red Currant Cultivars (Ribes spp.)

J. Milivojević, A. Slatnar, M. Mikulič Petkovšek, F. Štampar, M. Nikolić, R. Veberič, The Influence of Early Yield on the Accumulation of Major Taste and Health-Related Compounds in Black and Red Currant Cultivars (Ribes spp.), JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, Vol. 60, pp. 2682 - 2691, 2012

АуториЈасминка Миливојевић, Ana Slatnar, Maja Mikulič Petkovšek, Franci Štampar, Mihailo Nikolić и Robert Veberič
Година2012
DOI10.1021/jf204627m
ЧасописJOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
Волумен60
Страна од2682
Страна до2691

Радови у часописима ван SCI листе

Changes in quality characterstics of fresh blueberries: Combined effect of cultivar and storage conditions

J. Dragišić Maksimović, J. Milivojević, I. Djekic, D. Radivojević, R. Veberič, M. Mikulič Petkovšek, Changes in quality characterstics of fresh blueberries: Combined effect of cultivar and storage conditions, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, No. 111, pp. 104597 - 104597, 2022

АуториJelena Dragišić Maksimović, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић, Драган Радивојевић, Robert Veberič и Maja Mikulič Petkovšek
Година2022
DOI10.1016/j.jfca.2022.104597
ЧасописJOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Број111
Страна од104597
Страна до104597

Phenolic profiling of twelve strawberry cultivars using different spectroscopic methods

D. Milosavljević, D. Mutavdžić, K. Radotić, J. Milivojević, V. Maksimović, J. Dragišić Maksimović, Phenolic profiling of twelve strawberry cultivars using different spectroscopic methods, Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 68, No. 15, pp. 4346 - 4354, 2020

АуториDragica Milosavljević, Dragoslav Mutavdžić, Ksenija Radotić, Јасминка Миливојевић, Vuk Maksimović и Jelena Dragišić Maksimović
Година2020
DOI10.1021/acs.jafc.9b07331
ЧасописJournal of Agricultural and Food Chemistry
Волумен68
Број15
Страна од4346
Страна до4354

VARIATION IN HEALTH PROMOTING COMPOUNDS OF BLUEBERRY FRUIT ASSOCIATED WITH DIFFERENT NUTRIENT MANAGEMENT PRACTICES IN A SOILLESS GROWING SYSTEM

J. Milivojević, D. Radivojević, V. Maksimović, J. Dragišić Maksimović, VARIATION IN HEALTH PROMOTING COMPOUNDS OF BLUEBERRY FRUIT ASSOCIATED WITH DIFFERENT NUTRIENT MANAGEMENT PRACTICES IN A SOILLESS GROWING SYSTEM, Journal of Agricultural Sciences, Vol. 65, No. 2, pp. 175 - 185, 2020

АуториЈасминка Миливојевић, Драган Радивојевић, Vuk Maksimović и Jelena Dragišić Maksimović
Година2020
DOI10.2298.JAS2002175M
ЧасописJournal of Agricultural Sciences
Волумен65
Број2
Страна од175
Страна до185

Chemometric Characterization of Strawberries and Blueberries according to Their Phenolic Profile: Combined Eect of Cultivar and Cultivation System

M. Fotirić Akšić, D. Dabić Zagorac, M. Sredojevič, J. Milivojević, U. Gašić, M. Meland, M. Natić, Chemometric Characterization of Strawberries and Blueberries according to Their Phenolic Profile: Combined Eect of Cultivar and Cultivation System, Molecules, Vol. 24, No. 4310, pp. 1 - 25, 2019

АуториМилица Фотирић- Акшић, Dragana Dabić Zagorac, Milica Sredojevič, Јасминка Миливојевић, Uroš Gašić, Mekjell Meland и Maja Natić
Година2019
DOI10.3390/molecules24234310
ЧасописMolecules
Волумен24
Број4310
Страна од1
Страна до25

Comparison of Sugar Profile between Leaves and Fruits of Blueberry and Strawberry Cultivars Grown in Organic and Integrated Production System

M. Fotirić- Akšić, T. Tosti, M. Sredojevič, J. Milivojević, M. Meland, M. Natić, Comparison of Sugar Profile between Leaves and Fruits of Blueberry and Strawberry Cultivars Grown in Organic and Integrated Production System, Plants, Vol. 8,, No. 205, pp. 1 - 16, 2019

АуториМилица Фотирић- Акшић, Tomislav Tosti, Milica Sredojevič, Јасминка Миливојевић, Mekjell Meland и Maja Natić
Година2019
ЧасописPlants
Волумен8,
Број205
Страна од1
Страна до16

Quality perception throughout the apple fruit chain

I. Djekic, D. Radivojević, J. Milivojević, Quality perception throughout the apple fruit chain, Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 13, No. 4, pp. 3106 - 3118, 2019

АуториИлија Ђекић, Драган Радивојевић и Јасминка Миливојевић
Година2019
DOI10.1007/s11694-019-00233-1
ЧасописJournal of Food Measurement and Characterization
Волумен13
Број4
Страна од3106
Страна до3118