M-MH-14-PO - Praktična obuka
| Specifikacija predmeta | ||||
|---|---|---|---|---|
| Naziv | Praktična obuka | |||
| Akronim | M-MH-14-PO | |||
| Studijski program | Prehrambena tehnologija | |||
| Modul | Mikrobiologija hrane i životne sredine | |||
| Tip studija | master akademske studije | |||
| Nastavnik (predavač) | ||||
| Nastavnik/saradnik (vežbe) | ||||
| Nastavnik/saradnik (DON) | ||||
| Broj ESPB | 3.0 | Status predmeta | obavezan | |
| Uslovljnost drugim predmetima | - | Oblik uslovljenosti | ||
| Ciljevi izučavanja predmeta | - | |||
| Ishodi učenja (stečena znanja) | - | |||
| Sadržaj predmeta | ||||
| Sadržaj teorijske nastave | - | |||
| Sadržaj praktične nastave | - | |||
| Broj časova aktivne nastave nedeljno tokom semestra/trimestra/godine | ||||
| Predavanja | Vežbe | DON | Studijski i istraživački rad | Ostali časovi |
| 0 | 0 | 3 | ||
| Metode izvođenja nastave | - | |||
| Ocena znanja (maksimalni broj poena 100) | ||||
| Predispitne obaveze | Poena | Završni ispit | Poena | |
| Aktivnosti u toku predavanja | Pismeni ispit | |||
| Praktična nastava | Usmeni ispit | 40 | ||
| Projekti | 60 | |||
| Kolokvijumi | ||||
| Seminari | ||||
