O-KV-20-PG - Poznavanje grožđa
| Specifikacija predmeta | ||||
|---|---|---|---|---|
| Naziv | Poznavanje grožđa | |||
| Akronim | O-KV-20-PG | |||
| Studijski program | Prehrambena tehnologija | |||
| Modul | Tehnologija konzervisanja i vrenja | |||
| Tip studija | osnovne akademske studije | |||
| Nastavnik (predavač) | ||||
| Nastavnik/saradnik (vežbe) | ||||
| Nastavnik/saradnik (DON) | ||||
| Broj ESPB | 6.0 | Status predmeta | izborni | |
| Uslovljnost drugim predmetima | Oblik uslovljenosti | |||
| Ciljevi izučavanja predmeta | ||||
| Ishodi učenja (stečena znanja) | ||||
| Sadržaj predmeta | ||||
| Sadržaj teorijske nastave | ||||
| Sadržaj praktične nastave | ||||
| Broj časova aktivne nastave nedeljno tokom semestra/trimestra/godine | ||||
| Predavanja | Vežbe | DON | Studijski i istraživački rad | Ostali časovi |
| 2 | 2 | |||
| Metode izvođenja nastave | Teorijska i praktična nastava u kombinaciji sa interaktivnom nastavom će se držati u svim oblastima. U toku nastave je predviđena jedna provera znanja testom, a na kraju praktične nastave (vežbi) predviđeno je polaganje kolokvijuma. | |||
| Ocena znanja (maksimalni broj poena 100) | ||||
| Predispitne obaveze | Poena | Završni ispit | Poena | |
| Aktivnosti u toku predavanja | 5 | Pismeni ispit | ||
| Praktična nastava | Usmeni ispit | 60 | ||
| Projekti | ||||
| Kolokvijumi | 20 | |||
| Seminari | 15 | |||
